El nostre Restaurant

Podreu sopar al nostre restaurant, en un ambient acollidor i informal, tots els dies de la setmana excepte el diumenge.Us atendrem de 20h a 22h. Cal fer reserva prèvia.

Menú diari

El nostre menú elaborat per a satisfer tots els gustos i preferències, amb un ampli ventall de plats per a escollir. Començant per amanides, cremes o pastes; continuant per carns o peixos i finalitzant amb una selecció de postres casolanes.

A més, el nostre menú inclou opcions veganes, vegetarianes i sense gluten, assegurant que tots els nostres hostes puguin gaudir d’un àpat deliciós i saludable.

També pensem en els més petits amb el nostre menú infantil.

Tapes

La nostra carta de tapes et convida a descobrir els autèntics sabors de la cuina catalana en petits mossecs plens de gust. Amb una selecció variada que inclou des de clàssics com les braves i les croquetes, fins a plats típics de la comarca com embotits artesanals o els pèsols negres.

Completa el teu àpat amb  qualsevol dels nostres vins seleccionats i acaba la teva vetllada amb un toc dolç gràcies a les nostres delicioses postres casolanes. Des de clàssics com la crema catalana fins a les trufes de xocolata de NaturCadí, cada opció és el final perfecte per a un àpat inoblidable.